su kaçak tespiti - An Overview

Wiki Article

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az one yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Sorunun ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını önlemek advertına en etkili yöntemler kullanılarak titizlikle gerçekleştirilen su kaçağı bulma işlemleri, mevcut ekipmanlar sayesinde kusursuz bir şekilde sona erdirilmektedir.

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

• banyo dolabının lavabosunun kurulumu , su bağlantısının yapılması . Detaylar için su kaçağı tespiti şu numarayı arayabilirsiniz ;

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı tespit su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Akıllı eşleştirme su kaçağı tespiti algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Muslukları ve Tuvaletleri Kontrol Edin: Muslukları, tuvaletleri ve duş başlıklarını iyice kontrol edin. Sızıntılar, suların damlaması veya sızdırması gibi belirtilerle kendini gösterebilir.

su kaçağı tespit Tesisat borularının zaman içerisinde yıpranmasıyla tesisatın yanlış uygulanması da su kaçaklarının oluşmasına neden olabilir.

Kameralı su kaçağı tespiti, su tesisatında oluşan kaçakların noktasal olarak tespit edilmesi ve gelişmiş teknolojik cihazlarla onarımının yapılması işlemidir.

Üst katta bulunan kişilerin su kullanımı olduğunda akma yapar. Akan yerin rengi farklı olduğu gibi koku da yapabilir. Bu belirtiler ile karşı karşıya iseniz kaçağın pimaş borusundan olduğu tahmin edebilirsiniz.

Su kaçağı bulma su kaçağı tespit fiyatları firmaların hizmet kalitesine göre değişmektedir. Örnek verecek olursak su kaçağı bulma fiyatı 300 TL diyen bir firma ( hatta bunlar firma değildir ) ile su kaçağı bulma fiyatı 800 TL olan bir firma arasındaki farkları aşağıda sıraladık

Report this wiki page